Aki/KKry Kaikkien kryptojen asialla!

Aktiivimallilla Kryptovaluutta-alalle! Toimii!

 • KryptoKeskus ry - Kryptojen asialla
  KryptoKeskus ry - Kryptojen asialla
 • Fimk.fi - edelläkävijä jo vuodesta 2014
  Fimk.fi - edelläkävijä jo vuodesta 2014
 • wallet.fimk.fi
  wallet.fimk.fi
 • https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000001842184.html
  https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000001842184.html

...täällä huutaa Kryptokeskuksen-Aki (Kryptokeskus ry, tuo vähäosaisten, mutta moniongelmaisten perustama vertaiskouluttava kryptoyhdistys).

Pitäisi pienen ihmisen ymmärtää ettei kusiselta patjalta niin vain pukumieheksi nousta, ei ainakaan ennen ennenkuin on löydetty keino päivittäiseen pärjäämiseen. Meikäläisen tapauksessa onni ja pelastus löytyy kuin löytyykin aktiivimallista ja parjatusta 9€/pvä työkokeilusta, joita pidinkin ennen ihan pimeinä ja juurikin pukuhemmojen venkuroina.

MUTTA lil did i know. Vaikka on tuntunut että KELA:n suunnasta on vain lyöty kapulaa kapulan jälkeen rattaisiin, yhdistyksemme toiminta tehty lähes mahdottomaksi, ja kaiken huipuksi koska kuulemma emme voi ottaa työkokeilijoita vertaiskouluttavaan yhdistykseemme vertaiskoulutettaviksi Kryptovaluutta- ja lohkoketjualalle, koska vertaiskoulutuskeskuksessamme ei ole palkattua kouluttajaa.

HUHUu? Vertaiskoulutuksen pointti on, ettei ole kouluttajia, saati palkattuja sellaisia, koska homma perustuu porukan kesken tietotaidon jakamiseen, yksi opettelee vuorollaan ja opettaa sitten muille. Kun vihdoin sain alalle jalansijan ja unelmieni työkokeilu olisi voinut alkaa heti tammikuun alusta, kiristyivätkin hermoni ratkeamisen partaalle, ja meinasinkin jo heittää pyyhkeen kehään kun On työn aloitus venynyt näin pitkälle kevääseen. Pääosin selvittelyiden ja päätöstenteon venymisen vuoksi, pääosin koska KELAlle olisi pitänyt toimittaa osakkaat ja osinkojen jakautumiset Kryptokeskus ry:stä. :D

ja sitten kun vastasin että niin, kryptokeskus ry on voittoa tavoittelematon _yhdistys_, jossa ei ole osakkaita saati osinkoja, olikin saatava päätökset työttömyysturvani suhteen kuntoon, ennenkuin voin edes sopparia työkokeilun järjestävän tahon (FIMK ja HEAT-suomalaiset kryptovaluutat ja kryptopörssi) kanssa allekirjoitella! Ja siinäkin jouduttu KELAn käsittelyaikojen vuoksi venymään aikatauluissa ja työllistymiseni etenemisessä. Kysymykseni kuuluukin, Missä firmassa odotellaan 3kk että työmies saadaan KELAn kynsistä työmaalle?

Vastaukseni ja hlökohtainen mielipiteeni: ei Vittu missään.

Vaikka, mitäpä tälläinen ihmisroskajulkinarkomaani mitään mistään tietäisi. Saati oikeinkirjoituksesta, Mutta sen tiedän, ja voin nyt kokemuksen syvällä rintaäänellä sanoa, että kyllä on KELA tehnyt työllistymisestä ajallaan vaikeaa! Työkokeiluni toilailuista ja käänteistä matskut löydätte osoitteesta kryptokeskus.fi Facebookista taas löydätte meidät ryhmistä "kryptokeskus" "ekokryptokeskus" ja "rela-coin"

T.Aki/KKry aki(at)kryptokeskus.fi Nolla465223616

Ps. ISO KIITOS Svante Lehtiselle (FIMK ja HEAT) ymmärryksestä, tsemppaamisesta ja unelman toteutumisen mahdollisuudesta! Onneksi sinä olet juuri sinä! Aion näyttää olevani taistelun arvoinen. 

 

kryptokeskus.fi

fimk.fi

wallet.fimk.fi

heatwallet.com

rela-coin.com

https://forum.bittiraha.fi/t/fimk-kansainvalinen-pos-perustulovaluutta-j...

https://www.kryptokeskus.fi/operaatio-akille-duuni-ja-fimk-nousuun-operation-work-for-aki-kkry-and-fimk-to-the-moon/

https://99bitcoins.com/fimk-revolutionizing-finland-economy/

https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000001842184.html

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

Toimituksen poiminnat